Werkwijze

Onderstaande elementen zijn geïntegreerd in de begeleiding:

werkwijze
  • Mindfulness, adem, meditatie en ontspanningsoefeningen kunnen je helpen contact te maken met je hoofd, hart en lichaam. Alle drie van belang bij je herstel.
  • Met zelfcompassie kijken we naar mogelijkheden, zonder te ontkennen wat (nu) niet lukt.  Daarom richt je je vooral op je houding en manier waarop je je beperking ervaart, zodat je met de tijd ook de mogelijkheden kunt gaan zien.
  • Ontspannen is lastig als je steeds of vaak fysiek pijn ervaart. Vaak is de eerste stap jezelf toe te staan te ontspannen en geeft het veerkracht en vertrouwen wanneer je rust of ontspanning ervaart.
  • Natuur wordt in Schotland op recept voorgeschreven door artsen! Je krijgt dan een 'groen recept' van de arts om te wandelen in de natuur als medicijn. Met wandelen in de natuur kom je fysiek, maar ook mentaal in beweging.
  • Yoga nidra (een vorm van yoga waarbij je stil kunt blijven liggen) laat je zenuwstelsel rusten op diep niveau. Met Yoga Nidra bevorder je betere (nacht)rust en herstelt je lijf en brein op een dieper niveau. Ik begeleid je (live of met een audio).

Ik ben een liefdevolle coach. Aandacht, compassie en kwetsbaarheid zijn belangrijke waarden in mijn coaching.