Mirella

Niet alles is wat het lijkt, blijkt als je aandacht hebt voor elkaar.

“Ik geloof dat iedereen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) met aandacht lichter kan leven om zo te ontdekken wat wél kan.” Deze missie komt voort uit wat ik mensen met NAH gun: het bewustzijn vergroten en het ervaren van mogelijkheden.

Mijn belangrijkste reden hiervoor is dat ik twee keer een revalidatietraject voor niet aangeboren hersenletsel heb doorlopen. Op mijn 21e verjaardag liep ik een hersenkneuzing op door een val van een trap en in 2018 heb ik door een skiongeluk hersenletsel opgelopen. Na mijn revalidatie had ik nog steeds behoefte aan houvast, een dagritme en een stok achter de deur. Met een druk gezin was het een uitdaging om te blijven werken aan mijn herstel.

 

In vier jaar tijd heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd. Wat ik daar heb geleerd, pas ik toe in de praktijk. Dit heeft mij perspectief gegeven en tegelijk voelde ik sterk dat ik als NAH coach en ervaringsdeskundige iets wil betekenen voor mensen met NAH. Aandacht, compassie en kwetsbaarheid zijn belangrijke waarden in mijn coaching.

De naam Love Your Brain komt van één van de opleidingen die ik heb gevolgd. Liefde voor je brein staat symbool voor de kracht van kwetsbaarheid, de kwaliteiten van ons brein en zelfcompassie ruimte geven. 

Tijdens mijn coaching help ik jou ‘het beest in de bek kijken', want negeren helpt niet, maar accepteren wel. Daarbij gebruik ik mijn sensitiviteit om je te laten openen, in alle kwetsbaarheid. We forceren niks, deels is het namelijk een rouwproces waar je doorheen gaat. Naast de beperkingen die NAH met zich meebrengt, is er altijd ruimte voor ontspanning en ontdekken van nieuwe mogelijkheden. 

 

Ik ben universitair geschoold, gecertificeerd Wandelcoach, Yoga Nidra docent en Mindfulnesstrainer en heb mij gespecialiseerd in yoga en meditatie voor mensen met NAH. Maar…. diploma’s zijn niet het belangrijkste: het gaat om de klik tussen ons, want alleen dan kun je écht stappen zetten.

 

We gebruiken de natuur niet enkel als mooi decor. De natuur werkt voor velen ontspannend, want je gebruikt al je zintuigen wat niet alleen zorgt voor meer bewustzijn, maar ook dat je meer tot jezelf komt en je jouw gedachten beter kunt ordenen. Maar we kunnen ook afspreken in de stad, online of bij je thuis. 

Schermafbeelding 2022-03-06 122221
Schermafbeelding 2022-03-06 122345
Schermafbeelding 2022-03-06 122501
Schermafbeelding 2022-03-06 122545
Schermafbeelding 2022-03-06 122221
Schermafbeelding 2022-03-06 122345
Schermafbeelding 2022-03-06 122501
Schermafbeelding 2022-03-06 122545

Ik nodig je uit om de eerste stap te zetten!

Denken

Bewust en onbewust weet je al heel veel. Mijn visie is dat voor iemand met NAH het helpt je te richten op wat wél kan om veerkracht te vergroten, zodat er perspectief ontstaat. Daarbij is het goed ruimte geven aan de verschillende emoties die er zijn, omdat er dingen zijn veranderd. 

Voelen

NAH is onzichtbaar en daardoor is het moeilijk in te voelen wat er speelt, zelfs voor degene die dichtbij je staat. In de coaching focussen we op jouw behoefte, rekening houdend met je belastbaarheid.

Voelen is tweeledig: je emotie en het contact met je lijf. 

Naast mijn denken heb ik mijn bewustzijn kunnen vergroten om te kunnen invoelen en te verbinden met jou. Daarbij kan ook de natuur je helpen.  

Bewegen

We lopen stap voor stap op weg naar herstel. Met de Mindful walk methode gebruiken we de omgeving om tot inzicht te komen. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in yoga en met aandacht bewegen voor mensen met TBI (Traumatic Brain Injury) bij de Amerikaanse Foundation Love Your Brain.